esmaspäev, 13. oktoober 2014

what up, what up , what up.

Niisiis, nädalavahetus oli lihtsalt nii hea. Ammu pole sellist chilllääksi olnud, reede öhtu möödus koos Pedroga, laupäev nabrinka. noormehe ja ta väiksema öega. Oli bowling, kus murdsin ühe küüne ära, siis Vapiano, kus ei osanud midagi tellida ning vötsin supi, milles oli töesti hörgutavad maitsed ja köht sai ka punni. Järgmine stage läksin Sportland'i ostsin endale uued trennipüksid, mis ei tee mind kolm numbrit suuremas, put your hands up in the aiiiiiir! Hulludel päevadel sai ka läbikäidud , soetasin gerbera potitaime, lemmiklill mul. Siis tuli sushilaks Sushi Plaza's , kus on töesti head sushid. Tundsime ennast kui vanuritena seal kolmekesi, olime ümbritsetud pubekatest, nagu ausalt. Faking hell, miks nii noored teavad mis asi see on üldse ? Tundub rohkem selline vanurite sööögina olevat, et miks nooretele see nii väga maitseb. Saime üle sellest ja järsku lendavad laivi mingi kolm poisikest, üks neist viskab koti julmalt lauale ja teeb ärikönesid nagu mingi kant. teine nägi tuttavaid ning lendas kohe kahte piffi sebima, kolmas üritas nende mölema eest viisakaks jääda. Kust tulevad sellised lapsed? Kuidagi käest ära läinud,but who the hell I am to speak? Ilu nii pähe hakanud, et kaugemale ei näe. Teenindaja oli ka natukene selline meh, meiei tulime enne kahte neidu, kes istusid maha taha nurka, aga nemad said ennem teeninduse, olime töesti nii koledad siis, et isegi menüüd ei julge tuua? Kuradima kaua läks ka aega, tundun, et olen vinguviiul? Natukene aga, löppude löpuks saan aru, pikk päev oli seljataga ja usun, et nii mönigi nöme klient oli ta juurest läbi käinud, pole pahane enam. Sushi oli nii hea, töesti oli hea, viimati sain nii head sushit augustis. Peale seda tuli kino, käisime Alexandri, mingi väga pika pealkirjaga. Öhtu löppes kodus "Sex Tape"'i vaadates, mis ilmselgelt valmistas suure pettumuse, köik kiitsid, mida nad kiitsid, Caremron Diaz'e oskust rullitada?
A noh, järgmine päev sai väisatud JJ-Street'i Baltic Sessionit, mis oli töesti vinge! Vaadates, kuidas 13 aastased ikka liigutavad enda tagumente ja neid jalatösteid ja noh, nii nagu nad ikka tantsivad. Edaspidi tantsin ma küll ainult oma korteris, kardinad ees, salaja. Kui profid juba lavale jöudsid siis ahhetasin ja ohhetasin nagu ... Krump oli täis pask, ma oskan ka selliseid koledaid nägusid teha külmkapi ees, kui seal midagi valida pole, vöi lihtsalt nii raske on vaadata, et kapp on tühi näiteks. Samas ma ei oska seda tantsida, kuigi kujutan ette, et päris palju energiat vöib see vötta. Ja see muusika, it was cool as fuck. Polnud veel nii head muusikat ammu kuulnud, nende playlistid on lihtsalt do die for. Faking hell, kahju, et pidin lahku ürituselt, kuna sünnipäeva kohustusi tuleb ka ju täita, ega see 24 eluaasta naljalt ei tule.
Täna öösel juhtus üks naljakas asi, nimelt ei tulnud und. Magasin, siis olin üleval natukene, siis magasin jälle, aga kolmveerand 4 läks uni täiesti ära ja äratasin noormehe ka ülesse, mille jaoks ta mul siis on, kui ma teda ülesse ei vöi ajada? Ah? Tell me!? Rääkisme juttu kuni kella 6ni, a kahju, et see uni kiirelt otsa sai. Pisi Laura tuli täna minu juurde oma vägagi naeratava näoga. Teades, et ma pole hommikuinimene, siis need hommikukortsud kadusid alles möne aja pärast. Nüüd on juba okei.

Nele on ka ära, vanaema juures, tubli tüdruk. Tegin ennist köhulihaseid, kahju, et üksi. Pole hullu, varsti korjan oma pussyaadust perse kokku ja lähen üksi trenni, kunagi. Ma ei tea kuna see juhtub, aga kunagi ju vöiks. Ujuminegi oleks tore, kuigi tean juba, et 10 minuti pärast oleksin väsinud ja vedeleks lihtsalt vees. 


fuckkida fuuuck. Selle krooni kinkis mulle nabrinka! Kirjas oli ka, et "here's a birthday crown for you, wear it like a birthday bitch!" Lihtsalt absolutely lovely! Sain ka veel uue rahakoti, uued trennipüksid, ilusaid gerberaid ja normaalses koguses önne soove.
Ilus sünnipäev oli!

Ei kirjuta perset seekord, vaid palju armastust teie taskutesse!

And if you Baltic Session guys should ever see this post, your music is cool as fuck, and god, so good dancers, take care, xoxo.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar