teisipäev, 25. november 2014

skoorin see nädal ka.

Väsimus ehk, olen väga väsinud olnud alates laupäevast. As you know, käisin Tartus chillimas ja grillimas. Öhtu algas Karini juures, kus istusin ta väga glamuurses postkontori tagaruumis. Vedas, et sinna vahekäiku mahtusin, muidu oleks pidanud öö seal veetma. Sain Tartusse läbi grupi, mis söidutab. Vötad inimesega ühendust ja voila, istud autosse ja söit vöib alata ning edasi-tagasi 10 eurot. Sääst missugune! tegelikult tahtsin kirjutada, et perse hakkas pükse juba sööma kohale jöudes ja lendasin Rimisse sisse, et täidet leida. Söök kätte saadud, aga oma suure ajuga unustasin kahvli osta ja näppudega süüa poleks vist olnud viisakas. Önneks karin päästis olukorra. Töö läbi, siis siirdume jällegi Rimisse, et promille kehasse saada. Järgmine üllatus oli, et Euronics'ist saab osta söidu talonge, raiskasin 1.66 eurot. Veel üks üllatus, et Karin elab 5ndal korrusel, raske oli, aga mitte nii raske, et poleks kohale jöudnud. Terve öhtu pläkutasime nagu meid oleks terve suur seltskond olnud, kahjuks olime kahekesi, mölapidamatus miljon. Öhtu läks edasi kesklinnas, rändasime Pilt'i juurde ühikasse, kes kahjuks oli väga väsinud ja läbi ime saime sinna sisse. Lauriito oli ikka vinge luuletaja, mingi lause oli (vöin selle täiega mööda panna) , aga ta pole enne pervert, kui pole oma tütrega maganud ?! Mainin jällegi, info vöib vale olla. Seltskond suur ja koos. Esimene peatus Genialistide klubi, räpiüritus, emotsiooni eriti ei jätnud, aga vöin öelda. et see klubi on CHECK! , siis ilmselgelt jöudsime Zavoodi, kus kolm noormeest seltskonnast jöudsid särgid seljast heita ja pildi materjal on ka olemas, kuid kahtlen selle sobivuses siia. Edasi läheb pilt juba uduseks. Igatahes oli sööki, oli jooki ja töesti väga tore oli! Joogid magically appeared lauale, ühtekokku läks tripp maksma ca 40 eurot. Well spent money! Siiski see öhtu poleks olnud  nii hea nende toredate Tartu inimesteta. Kummardus!
Kuid olles kindel, et ehk eile oli esmaspäev siis töönädal peal. Laura punkt enne 9sat ukse taga ja vaatasime koos Ringvaadet , millele järgnes Grey Anatoomia, pimeduses. Kuna lapsi on rohkem, kui üks siis öhtu poole pidime poodi minema, kuna külmkapp oli nii tühi, et isegi hiir pooks ennast seal ülesse, ausalt, tühi, nada inside there! Poes on käru, kus saad kaks last sisse panna ja vaadati meid töeliselt nunnude pilkudega, et awwipawwi, nii armas kaks last. Soojaleti ääres tegid sellist trianglit, et usun, et lähedal olevatel inimestel hakkas ka häbi. Ausalt öeldes, ei olnud asi nii hull, aga oleks vöinud. Otsin ka hetkel kaksikute käru, et ringi kruiisida, mitte midagi kallist, aga sellist algelist.
Täna olen terve päev söönud, ja eelmised päevad ka. tundub, et külm poeb juba naha vahele, et pean rasva koguma hakkama ja vasti talveunne jääma. Pasteedi isu oli ka meeletu peaaegu otsas... Noormees pole vist ühtegi ampsu sealt saanud. 
Laura jäi ööseks ja pidin no nii 5 korda ülesse ärkama ning kell 5 vms ajal paistis ta toatuli tuppa, ajee, parim asi ever. Täna olen väsinud. Vötsin laura voodist välja, köik oli pissine, KÖIK!

väsimus- käi täiega p*rsse.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar